Win 1 van de Sultana Proefpakketten: Favoriete tussendoortje van Nederland

logo-main-menuSultana roept heel Nederland op: welke smaak Sultana FruitBiscuit is favoriet?

Sultana FruitBiscuit is vernieuwd; het populairste fruitbiscuitje van Nederland heeft een verbeterde receptuur en is nu nog fruitiger en knapperiger. Alle fruitbiscuit recepturen zijn opnieuw ontwikkeld waarbij een nieuwe gepatenteerde productietechniek is toegepast. img-pers-appel-detail

De eerste smaakonderzoeken* wijzen uit dat 83% van de Nederlanders de nieuwe variant veel lekkerder vindt en 86% waardeert de nieuwe Sultana FruitBiscuit beter qua knapperigheid tegenover respectievelijk 64% en 79% voor de ‘oude’ Sultana FruitBiscuit. Het is dus bewezen, Sultana FruitBiscuit is nu nóg lekkerder. Bovendien heeft Sultana FruitBiscuit een nieuw jasje met eigentijdse, opvallende kleuren en grappige Sultana figuurtjes op de portieverpakkingen. De verbeterde Sultana FruitBiscuits zijn in alle bekende smaken verkrijgbaar; Bosvruchten, Appel, Peer Kaneel, Naturel en Volkoren.

Sultana wil heel Nederland de verbeterde fruitbiscuits laten proeven en roept daarom duizenden Nederlanders op om de verschillende smaken Sultana FruitBiscuit te testen. Welke smaak is favoriet? Via de nieuwe Sultana Facebookpagina en de website www.Sultana.nl kan iedereen binnenkort aangeven welke smaak fruitbiscuit zijn of haar favoriet is.

img-pers-mangoPluk van het Jaar 2013
Ieder jaar ontwikkelt Sultana samen met haar fans een ‘Pluk van het Jaar’. Dit jaar is de tropische vrucht Mango als winnaar uit de bus gekomen en kunnen Mango-fans een heel jaar genieten van deze ‘Limited Edition’ Sultana FruitBiscuit Mango

Knapperige Knapperrs
Het traditionele ‘theemoment’ wordt tegenwoordig steeds vrijer ingevuld. Vrouwen werken steeds meer buitenhuis en tieners die thuiskomen uit school, nemen hun kopje thee mee achter de computer. Sultana Knapperrs is een nieuwe Sultana biscuit die img-pers-knapperrs
inspeelt op deze trend. Sultana Knapperrs zijn, de naam zegt het al, extra knapperig en verkrijgbaar in de populaire smaken Kaneel en Kokos.
Knapperrs zijn net even anders dan de bekende FruitBiscuits, omdat de biscuitjes geen rozijnen bevatten, maar echte stukjes kokos en kaneel. Net als alle andere Sultana varianten zijn ze makkelijk mee te nemen door de portieverpakkingen en passen Knapperrs binnen een verantwoord voedingspatroon.
 
WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN :

Wil jij kans maken op 1 van de 15 proefpakketten (met de verschillende  smaken Naturel, Volkoren, Bosvruchten, Peer Kaneel en Appel) die wij in samnewerking met MAMA.NL mogen weggeven ?  Stuur dan voor 20 juni 2013 een email met onderwerp ‘Sultana’ naar  Redactie@Mama.nl
Vermeld in de mail:
naam, adres, geboortedatum en geslacht. En als je het hebt je twitteraccount !
(alleen mails met volledige gegevens worden meegenomen, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd)

FATBOY HANGMAT
fatboy hangmmat
Wil je ook nog eens kans maken op een Fatboy hangmat,
ga dan naar : www.alslekkerstegetest.nl/site en stem op jouw favoriete smaak.

 

Verkrijgbaarheid
Sultana FruitBiscuit is verkrijgbaar in de supermarkt. Alle smaken zijn verkrijgbaar in een verpakking van 5×3 biscuits (195 gram).  Appel en Bosvruchten zijn daarnaast ook verkrijgbaar in een speciale voordeelverpakking van 7×3 (273 gram). De nieuwe verpakkingen liggen vanaf begin mei 2013 in de winkel.

Sultana Knapperrs is eveneens vanaf mei 2013 verkrijgbaar in de supermarkt in twee verschillende smaken; Kaneel en Kokos in een verpakking van 5×3 (185 gram).

*Ivomar 2012

Dit bericht is geplaatst in Blog, Lifestyle & Tips. Bookmark de permalink.

Geef een reactie