MHONDORO, Come as a Guest, Leave as a Friend

 

Of ik kennis wilde komen maken met een yoga retreat in de Afrikaanse wildernis.  Vijf dagen intensief yoga en  detox light.  Hoewel ik lang niet op alle reisjes in ga, zag dit er al bij voorbaat zó prachtig uit, dat ik besloot te gaan en er een mooi travelblog over te maken. In het noorden van Zuid Afrika, een kleine drie uur boven Johannesburg, midden in het Game Reserve Welgevonden, ligt het prachtige Mhondoro.  Vijf dagen van genieten. Van yoga, van reflectie, van safari, van bewust eten en bewust genieten.

Van meer leren over de neushoorn en stropers en hoe IoT helpt bij het voorkomen van stropen (zie het filmpje met interview hieronder)

Het werden vijf hele bijzondere dagen. Met veel nieuwe indrukken, herinneringen en vriendschappen. Met heel veel lachen,

(foto: Patrick Kool Fotografie)

heel veel yoga,

(foto: Patrick Kool Fotografie)

heel veel gezond eten,

(foto: Patrick Kool Fotografie)

en heel veel prachtige safari en wilde dieren.

Om jullie een goede indruk te geven van de plek, maar ook van de reis en mijn ervaringen, heb ik er een echt reisdagboek in vijf delen van gemaakt. (kunnen makkelijk ook afzonderlijk gelezen). Afgewisseld met foto’s, stukjes video (Deze plek verdient beeld, veel beeld!!) en hier en daar een wat meer persoonlijke invalshoek.

En een interview met Myriam en Monique:

Ik wens je veel lees en kijk plezier. Liefs Lieke.

Klik hier om verder te lezen over Dag 1

Klik hier om verder te lezen over Dag 2

Klik hier om verder te lezen over Dag 3

Klik hier om verder te lezen over Dag 4

Klik hier om verder te lezen over dag 5

Meer informatie over de mogelijkheden : zie Mhondoro 

Dit bericht is geplaatst in Blog, Travel met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.