Mijn Moment: Red mijn Beer!!!

Lieke_Lamb_beertjeZe had geen krimp gegeven toen ze afgelopen oktober bij de arts naast me zat. Alleen toen de hond ter sprake kwam had ik haar even trillend op haar lip zien bijten. Maar die mocht gelukkig gewoon blijven. Het wegdoen van haar knuffels accepteerde ze schijnbaar moeiteloos. De lange benauwde uren waarin we vaak samen midden in de nacht opzaten terwijl zij angstig naar lucht zocht, waarin we van alles probeerden van hete douchelucht tot buitenlucht, zouden eindelijk stoppen. “En ach ik ben toch al 7” gaf ze dapper als extra reden toen we haar stoffen lievelingen in een tas afvoerden (ik geef toe ik heb ze stiekem op de vliering gezet). Haar tranen, die ik wel had verwacht, bleven uit. De speciale ‘astma-vrije’ knuffels wilde ze niet. Wel kocht ik een nieuwe anti-allergie matras- dekbed- en kussenhoes. En in een bijkans steriele kamer, met een etui vol puffers werd er ’s nachts eindelijk weer geslapen. Letterlijk en figuurlijk een opluchting. En ik prees bij iedereen haar moedige houding.

Sinterklaas werd met de hele familie gevierd. En ook mijn broer lukte het zowaar erbij te zijn.  LEES VERDER

Dit bericht is geplaatst in Blog, In the Media met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.