‘Nederland werkt door…’ Deze zomer live-uitzendingen vanuit het land

Ligt Nederland plat in de zomermaanden? Zo lijkt het…maar er wordt volop doorgewerkt. Daarom de komende weken iedere donderdag het TV-programma ‘Nederland werkt door…’ Trendwatchers-duo Lieke en Richard Lamb mogen deze zomer aan hun stamtafel spreken met bedrijven; bestuurders en burgers over de actualiteit; ondernemerschap; trends en innovatie.

“Omdat veel TV-programma’s in de zomer niet uitzenden, zien wij een mooie kans: er zijn zo veel ondernemende Nederlanders die nooit aan bod komen in de andere programma’s. Hun verfrissende kijk op de actualiteit en ook hun innovatieve ideeën zijn bijzonder prikkelend. De positieve energie spat van ze af! In ‘Nederland werkt door…’ hebben we steeds nieuwe verrassende tafelgasten en niet het geijkte rijtje Talking Heads”, aldus Richard Lamb met een knipoog naar Pauw; De Wereld Draait Door en Jinek.

Live vanuit DenBosch; Leeuwarden; Nijmegen; Beverwijk
Lieke en Richard Lamb strijken met de live-uitzendingen van ´Nederland werkt door…´ (#NLWD) iedere donderdag neer in een andere vestiging van Seats2meet. In de maand juli zijn dat de gloednieuwe S2M-vestigingen bij Makro in Den Bosch (7 juli); Leeuwarden (14 juli); Nijmegen (21 juli); Beverwijk (28 juli). Iedere donderdag maken zij daar vanaf 13:00 uur steeds een gezellige live lunch-uitzending. In LEES VERDER 

Dit bericht is geplaatst in Blog, In the Media met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.