Valentijns Kado van WE Fashion

imagesAl had ik eigenlijk afgelopen Valentijnsdag niets te klagen, daar ik door degene die van me houdt erg verwend werd, was het toch jammer dat er bij de post nou juist niets leuks zat deze 14e februari.  En dus kon ik het niet laten erover te twitteren met deze tweet 😉 

Niet veel later ontving ik deze ontzettend leuke tweet terug van WE Fashion.  Natuurlijk legde ik uit dat het best wel meeviel allemaal met me, via deze tweet. Maar WE Fashion zei me dat ik toch mn adres mocht geven voor een Valentijnskadootje. En na wat dm contact deed ik dat inderdaad.

De volgende dag lag er een mooie brief in  mijn bus met een WE giftcard van EUR 25 !!

Sprite 16

 

WIN JIJ ?

Heel erg leuk van WE! Dank! Maar… !!! al heb ik al meerdere leuke dingen gezien om er mee aan te schaffen ..zijn er vast mensen die er ‘Valentijntechnisch‘ meer recht op hebben dan ik ..;)  Heb jij dus een (te) karige Valentijnsdag  gehad en zou je graag kans maken op de 25 euro giftcard van de WE: stuur even een mailtje naar lieke@balancebabes.com  (ovv WE giftcard en voor 14 maart 2014 !) dan verloot ik de kaart en wie weet valt ie binnenkort bij jou op de mat !!

Laat je me dan wel ook nog even weten welke superaankoop je ermee deed?;)

valentines day hearts (13)

HAPPY VALENTINE !

(ik ga niet corresponderen over de uitslag!)
Dit bericht is geplaatst in Blog, Lifestyle & Tips met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.