BOOKS: The Bride’s Bible. De ultieme gids voor je grote dag

Cover Bride's Bible HR

● In deze ultieme gids voor je grote dag vind je praktische tips en tricks voor het organiseren van je bruiloft. Vol humor en wars van getrut loodsen de auteurs je door het doolhof van keuzes die op je afkomen.

● Van het vinden van de perfecte jurk (heus, die hoeft geen pofmouwen te hebben…), tot het kiezen van een droomlocatie: bij het plannen van de grote dag komt nogal wat kijken. Bovendien heeft iedereen, van je moeder tot oom Piet, een mening over hoe een bruiloft ‘hoort’ te zijn. Hoe zorg je dat het echt jouw (sorry, jullie) dag wordt?

● Talloze experts geven antwoord op de meest prangende vragen. Wie vraag je als ceremoniemeester? Waarom is het zo belangrijk om op huwelijkse voorwaarden te trouwen? Wat moet je allemaal regelen voor een destination wedding? Maar ook: tips om te dealen met het beruchte fenomeen cold feet. Zélfs als je gasten al een ticket hebben geboekt naar Bali, mag je de boel afblazen.

Elles Beijers werkte jarenlang als human interest editor bij Glamour. Inmiddels is ze freelance en schrijft voor o.a. Happinez, Glamour, Viva en Margriet over geluk en gezondheid.

Twitter.com/ellesbeijers

Hanneke Seesing dompelt zich als entertainment editor van Glamour onder in de fascinerende wereld van celebrity’s. Ze vliegt regelmatig naar Londen, New York en LA voor tête-à-têtes met sterren als Cameron Diaz, Jennifer Aniston en Ryan Gosling.

Twitter.com/hannekeseesing

 

The Bride’s Bible. De ultieme gids voor je grote dag

Auteurs Elles Beijers & Hanneke Seesing

Met illustraties van Aura Scaringi

€19,95 ca. 256 pp       145 x 195 mm

Flexicover, fullcolour

Dit bericht is geplaatst in Books met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.