Lieke Lamb

lnc-lieke

Trendwatcher en Innovatie-Ambassadeur Lieke Lamb (1973) is mede eigenaar van Bureau Trendwatcher.com, dat zich al meer dan 20 jaar richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches.

Zij is vaste tafelgast op tv bij “Tijd Voor Max” (Omroep Max)  en regelmatig te gast bij de rubriek “De Wereld van Morgen” van EenVandaag.  Jarenlang was zij iedere week  samen met Richard Lamb op de radio te horen bij BNR als zij hun Trendsverwachting gaven in het programma bij van Paul van Liempt. Samen met Richard maakte zij ook het radioprogramma “Ditishandig.nl” over innovatieve producten en diensten. Zij was betrokken bij het stimuleringsprogramma van Syntens ‘Nederland gaat Digitaal’ en verzorgde jarenlang mede de nieuwsbrief Elektronisch Zakendoen. Verzorgt verschillende colleges bij Nyenrode Business University.

Zij is – al dan niet samen met Richard Lamb – regelmatig op radio en TV bij de publieke- en commerciële omroepen.  Ze is (co-)auteur van boeken als ‘Succesvol Elektronisch Zakendoen’, ’10 Trends, ontwikkel uw eigen Toekomstvisie’ en het trendboek ‘Your Future’. Jaarljiks publiceren zij de ‘Trendsverwachting‘.

Naast dagvoorzitterschappen, brainstormsessies en lezingen over trends op het gebied van techniek, economie, lifestyle, retail, e-commerce en consumenten richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond  onderwijs en rond de feminisering van de maatschappij. Voor een evenwichtige work-life balance richtte zij de site Balancebabes.com op.

Tevens is zij (als moeder van vier kinderen) hoofdredacteur van Mama.nl,  there’s no one like mama; de site van, voor en door moeders. Hier schrijft zij zelf ook bijdragen omtrent onderwerpen als het onderwijssysteem, modern ouderschap als ook autisme.

Met haar gezin doet ze niets liever dan reizen. Sommige avonturen zijn terug te vinden op haar travelblog  ‘On Top Of The World‘ . En haar kinderen dragen via ‘Travel With Teens‘  met blogs en vlogs bij aan de site.

Lieke is columniste was dit oa jarenlang voor  het tijdschrift Happy InShape en schrijft regelmatig voor de Telegraaf, Jan, Libelle, Volkskrant en tal van andere tijdschriften en websites. Meestal over de trends en noviteiten. Ook is Lieke Lamb  lid van de Raad van Advies van Nederland Innoveert, jurylid van de LiveWIRE Innovatie Award, ambassadeur voor Onderwijs OnStage en ambassadeur van Stichting Jong Ondernemen.

Lieke is een echte techniek-liefhebber, maar kijkt veel verder dan techniek alleen. Lieke kan als geen ander de koppeling maken tussen techniek en het dagelijks leven

Zij is oprichter van het DUTCH INTEGRATION NETWORK

Een lezing, workshop, brainstorm of dagvoorzitterschap door Lieke Lamb
Een lezing door Lieke Lamb kan geboekt worden via 070 511 44 44 of Lieke@BalanceBabes.com. Zij is tevens beschikbaar voor het verzorgen van een workshop, brainstorm en dagvoorzitterschap.

Volg Lieke op Twitter: @LiekeLamb

en op Instagram : www.Instagram.com/LiekeLamb

Bel 070 – 511 44 44 of email voor boekingen…

Meer over Lieke Lamb…                 

avanovember2Als moeder van vier kinderen onder de vijftien en een eigen bedrijf weet Lieke als geen ander wat een uitdaging het is om als zelfstandige vrouw juiste keuzes te maken. Na een studie Italiaans en met een Trendwatcher als echtgenoot met wie ze samen zich al jaren bezig houdt met innovatie, strategische adviezen en toekomstverwachtingen bij bedrijven, spreekt zij  ook vrouwen aan op hun toekomstdromen.

Inspiratie haalt zij uit de vele ontmoetingen met vrouwen komende vanuit allerlei situaties: moeders en dochters, zelfstandige ondernemers, werknemers en werkgevers, gelovigen en atheïsten, gezonde maar ook zieke of gehandicapte vrouwen. Van vinex tot villa. Nederlandse en buitenlandse vrouwen. Moeders van grote gezinnen en vrouwen – al dan niet vrijwillig – zonder kinderen. Arrogante en onzekere vrouwen.

Van snel tevreden tot ongegeneerd ambitieus. Allemaal, gedeeltelijk zelfs onbewust, op zoek naar een goede balans. Vrouwen die vaak veel van elkaar kunnen leren. Vrouwen van deze tijd, maar met een blik op de toekomst!

Speciaal voor Vrouw-gererlateerde onderwerpen twittert zij via @balancebabes
Op @mamapuntnl zijn de tweets te volgen van Mama.nl als ook via facebook

Een lezing, workshop, brainstorm of dagvoorzitterschap door Lieke Lamb
Een lezing door Lieke Lamb kan geboekt worden via 070 511 44 44 of Lieke@BalanceBabes.com. Zij is tevens beschikbaar voor het verzorgen van een workshop, brainstorm en dagvoorzitterschap.

Ik wil graag een lezing, dagvoorzitterschap of brainstorm laten verzorgen door trendwatcher Lieke en/of Richard Lamb. Neem s.v.p. even contact met mij op.

Geef een reactie