BOOKS: En Passant : Thriller van Esther Kreukniet =>Winactie

Maak kans op een gesigneerd exemplaar !!!

En-Passant-Winactie

Over het boek:
Michelle ligt in een coma na een ernstig auto-ongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid Frankrijk, vrienden, en alles in overvloed. Toch hunkert ze naar meer.

Michelle stort zich in een hartstochtelijke affaire met de stoere Jacob, maar ze beseft niet dat iemand haar nauwlettend in de gaten houdt. Terwijl ze aan haar ziekenhuisbed gekluisterd is, lijken al haar geheimen uit te komen. Kan ze haar familie wel vertrouwen?

Niets is wat het lijkt, en Michelle moet vechten voor haar leven – en de waarheid.

Lieke over En Passant: ‘En Passant is een ware page-turner. Vlot geschreven, beklemmend en met iedere keer toch weer een onverwachte wending. Spannend tot de laatste letter!”

Over de schrijfster:
Esther-Kreukniet-Biografie

Esther Kreukniet deed het VWO aan RSG Brielle en studeerde daarna bedrijfskunde op Business School Lausanne, haalde een MBA in Marketing & Finance en werkte zes jaar als marketing manager bij Profile Tyrecenter Excelsior.
Na de verkoop van het bedrijf in 2002 gooide ze het roer om en volgde haar hart: schrijfster worden. Haar debuutroman Beau Ravage verkocht meer dan 10.000 exemplaren. Ondertussen werkte ze als freelance journaliste voor diverse (dames)bladen en kranten, twee jaar later volgde Facade en in 2011 werd Carte Blanche verkozen tot het ultieme zomerboek (Margriet).

KANS MAKEN OP EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR??!!!

Voor de lezers/lezeressen van BalanceBabes heeft Esther een speciale boodschap :

“Nav alle mooie interviews, geweldige recensies en hartverwarmende reacties over mijn nieuwe thriller En Passant, wil ik aan de trouwe lezers van mijn favoriete website BalanceBabes.com een boek cadeau doen. Maar natuurlijk niet zo maar, want in de trendvoorspellingen van Lieke en Richard Lamb heb ik kunnen lezen dat rust, ruimte en samen redzaamheid belangrijke thema’s in 2015 worden. En nu ben ik benieuwd hoe jullie deze trends in het lezen van boeken zullen ervaren en vooral waar jullie behoefte aan  hebben en waar jullie interesse in hebben. Ik schrijf psychologische thrillers waarbij de onderhuidse spanning voelbaar is en waarin vaak een boodschap in verwerkt is . Nu ben ik benieuwd naar jullie mening of er behoefte is aan verdieping, ruimte, rust en redzaamheid. Dus kom maar op met jullie ideeën en suggesties! (lieke@balancebabes.com, voor 15 februari 2015)

De leukste inzending krijgt een gesigneerd exemplaar opgestuurd met gegarandeerd leesplezier!

Esther-Kreukniet-En-PassantUPDATE : Winnaar 

Dit bericht is geplaatst in Books, Lieke Lamb met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.