Testlab Lifestyle:
Serengeti zonnebril mee op reis

Sinds deze zomer zijn we onafscheidelijk: mijn Serengeti en ik. Eindelijk wilde ik nou eens een bril die me ook echt goed zou beschermen tegen de zon. Ik ben redelijk kieskeurig als het om dragen van extra accessoires gaat en als ik dan dus al een bril op mijn neus tolereer, dan graag één die vooral goede bescherming biedt tegen de zon. Het werd Serengeti; sponsor van het Nuon Solar Team Delft en van Solar Team Twente.

7025_Serengeti_LazioGunDrivHij mocht wat mijn smaak betreft vrij klassiek zijn dus ging ik voor de  Serengeti 7025 Lazio. Tijdloos modelletje, iets dat het op mijn hoofd altijd prima doet. Dit model heeft  glazen die zijn uitgevoerd met de speciale ‘Drivers lens‘. De naam zegt het al; ideaal om auto mee te rijden, omdat de lens zich automatisch aan de licht aanpast.

7750-Fasano-Polar-555

Manlief ging liever voor de ‘Serengeti 7750 Fasano‘ met  ‘Serengeti Polar PHD‘ glas; State of the art gepolariseerd glas.

IMG_6885

Dankzij de snelle levering kwamen ze nog net voor vertrek binnen en konden ze mee  op vakantie. Prettig, want het was een vakantie met lange autoritten. Ideaal testmoment dus!

IMG_5415

Want bestemming was bovendien een zonovergoten omgeving. Ze zijn de hele vakantie nauwelijks af geweest, maar ook weer terug in Nederland gebruik ik hem haast niet minder, zeker nu met de laagstaande zon het handig is hem in de auto standaard bij je te hebben.

IMG_2105

 

Niet alleen werden de brillen modisch goedgekeurdIMG_2109 door de kinderen, we moesten zelfs af en
toe uitkijken dat we de zonnebrillen niet definitief aan hen kwijt te raken.

 

terrasje in Italia 

 

Sprite 8

klaar voor een parachutesprong.

 

foto (4)

 

 

op naar het strand

 

 

Meer info:

Serengeti zonnebrillen… de top op het gebied van prestaties, elegantie, bescherming en stijl! Ontstaan in Florida in 1985, werd het merk Serengeti onmiddellijk gepositioneerd aan de bovenkant van de markt van de gepolariseerde zonnebrillen dankzij de unieke combinatie van de glaseigenschappen en de belangrijkste nieuwigheden.

Wat maakt Serengeti zo uniek? De combinatie van:

Fotochromatische kwaliteit
De exclusieve fotochromatische lenzen van Serengeti passen zichautomatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden; ze worden donkerder bij fel zonlicht en blijven licht bij een bewolkte dag.

Bescherming tegen blauwe lichtstralen
De gepatenteerde Spectral Control® filter van Serengeti zorgt voor kijkcomfort en helderheid bij elk weertype.

UV bescherming
De Serengeti lenzen blokkeren 100% UV-B stralen en zeker 98,5% UV-A straling. Door de ontspiegellaag die aan de binnenzijde is aangebracht worden schittering en reflecties tegengegaan.

Chemisch geharde lenzen
Deze lenzen zijn harder, schokbestendiger en duurzamer dan niet geharde lenzen.

Optimale geslepen lenzen
Door deze bewerking bent u zeker van een helder zicht, zonder beeldvertekening.

Gepolariseerde lenzen
Een gepolariseerde Serengeti zonnebril regelt het gereflecteerde zonlicht, zodat er voor de ogen een rustig beeld ontstaat.

Serengeti is de beste in polarisatie. De polarisatiefilm is namelijk in de lens ingebouwd. Deze zit tussen 2 lagen glas, waardoor de film niet kan slijten of beschadigen. Door de gepolariseerde lenzen van Serengeti is dit de best beschermende zonnebril ooit.

voor meer verkoopinformatie:
Bobo’s Eyewear
info@bobos.nl
Zie www.bobos.nl en www.facebook.com/SerengetiEyewearNL

Dit bericht is geplaatst in Lieke Lamb, Lifestyle & Tips met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.