Kunsthal Rotterdam presenteert: S.H.O.E.S. Head over Heels

e_732Van 1 februari tot en met 11 mei 2014 presenteert de Kunsthal Rotterdam, in samenwerking met ModeMuseum Hasselt, de BankGiro Loterij en de deelnemers aan het interactieve project Kunsthal MaakMee, de tentoonstelling S.H.O.E.S. Over hoge hakken en echte liefde.

S.H.O.E.S toont ruim 450 schoenen van coryfeeën onder wie schoenontwerpers André Perugia en Salvatore Ferragamo, internationale ‘sterontwerpers’ zoals Manolo Blahnik en Christian Louboutin. Deze grote meesters onder de schoenontwerpers worden uitgelicht evenals uit eigen land Jan Jansen, die al sinds begin jaren zeventig tot de internationale top behoort. Ook beroemde hedendaagse ontwerpers uit Nederland en België komen in S.H.O.E.S. ruimschoots aan bod onder wie Rem D. Koolhaas, Jan Taminiau en jonge talenten Katrien Herdewijn en Nienke van Dee (winnaar Global Footwear Design Award 2013).

1542

De ongelofelijke variatie en creativiteit van talrijke schoenontwerpen is een lust voor het oog en maakt de tentoonstelling S.H.O.E.S. tot een onweerstaanbare ‘must-see’ voor iedereen met een passie voor mode en design. http://www.Kunsthal.nl

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle & Tips met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.